Yritys

Missiomme on ekologiset komposiitit. Toiminta pohjautuu patentoituun teknologiaan. Työskentelemme kiertotalouden edistämiseksi ja löytääksemme uusia tapoja hyödyntää erilaisia kierrätysraaka-aineita ja teollisuuden sivuvirtoja.

Yhtiö on perustettu 2016 kaupallistamaan patentoitua valmistusteknologiaa. Huolellisen tuote- ja prosessikehityksen jälkeen ensimmäinen tuotantolaitos aloitti toimintansa 2018 Lappeenrannassa Kukkuroinmäen alueella, jossa toimimme läheisessä yhteistyössä Etelä-Karjalan Jätehuollon kanssa.

Liiketoiminta-alueet: TEKNOLOGIA ja TUOTTEET.

TEKNOLOGIA:

Toimintaamme kuuluu patentoidun valmistusteknologian projektitoimitukset ja lisensointi. Teknologiatoimituksemme kattaa prosessilaitteiston raaka-aineen käsittelystä tuotteen valmistukseen ja valmiiksi tuotteeksi saakka. Teknologian avulla pystytään kierrättämään myös sellaisia raaka-ainejakeita mitä muilla teknologioilla on hankala tai mahdoton hyödyntää.

TUOTTEET:

Omissa tuotantolaitoksissa valmistetut ekologiset komposiittituotteet. Kaikki tuotteet on valmistettu ekologisesta komposiitista, tuotemerkiltään Wemix®. Komposiittituotteiden raaka-aineena on kierrätetty muovi ja erilaiset kierrätyskuidut.

Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisimme kehittää tuotteita ja komponentteja tai muuttaa heidän olemassa olevia tuotteitaan komposiittivalmisteisiksi.