Materiaalit

Kehitämme ekologisia biokomposiittimateriaaleja, joissa pääraaka-aineina on kierrätysmateriaalit. Yhdistämällä eri raaka- ja sidosaineita saavutetaan ominaisuuksia, joita voidaan hyödyntää eri toimialoilla monenlaisissa sovelluskohteissa.

Pääraaka-aineet ovat kierrätetyt muovi ja puukuitu, mutta raaka-aineeksi soveltuvat kaikenlaiset neitseelliset- ja kierrätyskuidut kuten puu-, paperi- ja kartonkipohjaiset kuidut sekä erilaiset synteettiset-, mineraali-, tekstiili-, nano-, mikro-, lasi- ja hiilikuidut, muut vastaavanlaiset kuidut sekä erilaiset polymeerit. Lisäksi seosta voidaan täydentää erilaisilla vaahdotus-, palonesto- ja muilla lisäaineilla lopullisten ominaisuuksien muokkaamiseksi.

Biokomposiittimateriaaleillamme voidaan korvata muovia, puuta, lasikuitua tai betonia eri tuotteissa ja komponenteissa kilpailukykyisesti.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuuksista korvata jokin nykyinen tai kehittää täysin uusi tuote tai komponentti kustannustehokkaalla, ympäristöystävällisellä biokomposiittiratkaisulla, ota yhteyttä niin kerromme lisää!Biokomposiittimateriaalilla voi korvata muita materiaaleja tuotteissa ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.